FACADESTILLADS​

Facadestillads opsættes og monteres til dit facadearbejde

Står du over for en renovering af facade, så har du med al sandsynlighed behov for at få sat et stillads op, så du kan komme til at udføre arbejdet under sikre og forsvarlige forhold. Hos DK Stillads ApS kommer vi gerne ud til den pågældende adresse for at montere og opsætte et facadestillads, der er særligt velegnet til alle former for facadearbejde.

Vi opsætter stilladser for både private boligejere, håndværkerfirmaer, entreprenører og virksomheder i blandt andet København og Nordsjælland, men har du brug for et facadestillads et andet sted på Sjælland eller i resten af landet, så klarer vi også gerne opgaven.​

Hvornår er det nødvendigt med et facadestillads?

Der er mange forskellige opgaver på facaden, der kræver opsætningen af et facadestillads. Det kan f.eks. være i forbindelse med:

  • Maling af facaden
  • Facaderenovering
  • Udkradsning af fuger
  • Andet facadearbejde

Vi har mere end 20 års erfaring med stilladsopsætning

Vi har sammenlagt mere end 20 års erfaring med opsætning af mange forskellige typer stilladser, og derfor kan du altid være 100 % sikker på, at vi monterer dit facadestillads korrekt. Vi overholder alle Arbejdstilsynets regler, og vi er meget fleksible. Samtidig tilbyder vi stilladser til attraktive priser, og vi er altid til at træffe.

Vi går meget op i at overholde alle vores aftaler. Vores personale er udadvendt og imødekommende, og vi går langt for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når vi kommer og sætter dit facadestillads op.

Kontakt os og få en pris på opsætning af et facadestillads hos dig

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på opsætning af et facadestillads. Du skal bare ringe til os på telefon
31 58 80 17 eller skrive til vores e-mail info@dkstillads.dk.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er et stilladsfirma, der tilbyder professionelle stilladsløsninger til både private boligejere, håndværksmestre, entreprenører og virksomheder.

Kontakt os

Håndværkerbyen 60

2670 Greve

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 31 58 80 17.