​OVERDÆKNING​

Stillads med overdækning i forbindelse med tagarbejde

Vi tilbyder løsninger til kunder i hele landet

Har du behov for et stillads med overdækning, mens du er i gang med at udføre eksempelvis tagarbejde, opsætning af kviste eller noget helt tredje udendørs arbejde på en bygning? Så kan du med fordel tage kontakt til os.

​Hos DK Stillads ApS tilbyder vi forskellige løsninger i forbindelse med overdækninger, og vi tilbyder vores løsninger til kunder i hele landet. Vores typiske kunder er dog privatpersoner, håndværkerfirmaer og entreprenører i København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.​

20 års ekspertise inden for stilladser

Samlet set har vi hos DK Stillads ApS mere end 20 års erfaring, når det kommer til stilladser. Derfor kan du ikke bare forvente et bredt udvalg af forskellige stilladser – du kan også forvente en stor fleksibilitet, en god pris og rare, mødestabile medarbejdere, når du vælger at lade vores firma klare din stilladsopgave.

Vi har blandt andet stor erfaring med overdækninger. Det kan være nødvendigt med et stillads med overdækning, hvis du f.eks. er i gang med tagarbejde, og du ønsker, at skærme tages af i forbindelse med uvejr. 

På den måde undgår du, at taget bliver fugtigt, fordi der ikke er dækket ordentligt af.​

Kontakt os og få en pris på et stillads med overdækning

Har du brug for en løsning inden for stillads med overdækning, eller vil du vide mere om vores priser samt vores andre ydelser, så skal du endelig bare tage fat i os.

Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 

31 58 80 17 eller skrive til vores e-mail info@dkstillads.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er et stilladsfirma, der tilbyder professionelle stilladsløsninger til både private boligejere, håndværksmestre, entreprenører og virksomheder.

Kontakt os

Håndværkerbyen 60

2670 Greve

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 31 58 80 17.