​RULLESTILLADS​

Rullestillads til de lette opgaver

Skal du bruge et rullestillads til din opgave, så lej et hos DK Stillads ApS. Vi tilbyder både leje og levering af et rullestillads, uanset om du skal udføre opgaven i København, Nordsjælland eller på det øvrige Sjælland, eller om du skal bruge stilladset et helt andet sted i landet.

Vores kundekreds dækker både over virksomheder, håndværkere, entreprenører og private boligejere.​

Hvornår er det ideelt at bruge et rullestillads?

Et rullestillads er særligt velegnet til de lette og hurtige opgaver. Det kan f.eks. være, at du skal op og udføre en hurtig opgave på toppen af en gavl, eller at du skal have fuget et enkelt vindue et sted, hvor du ikke kan komme til uden et stillads.

Et rullestillads har den helt klare fordel ift. andre typer stillads, at det ikke stiller store krav til selve monteringen, og samtidig kan det nemt flyttes, hvis du skal udføre arbejdet flere forskellige steder.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning eller indhent et tilbud

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at leje et rullestillads hos os, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet en pris på leje af stilladset? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Som et stilladsfirma med mange års erfaring, tilbyder yderst konkurrencedygtige priser på stilladsudlejning, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til netop dine behov.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon
31 58 80 17 for at høre mere om dine muligheder eller for at indhente et uforpligtende tilbud, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@dkstillads.dk, hvis det passer dig bedre. 

Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en god pris. 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er et stilladsfirma, der tilbyder professionelle stilladsløsninger til både private boligejere, håndværksmestre, entreprenører og virksomheder.

Kontakt os

Håndværkerbyen 60

2670 Greve

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 31 58 80 17.