TAGSTILLADS​​

Tagstillads opsættes til alle former for tagopgaver

Skal du i gang med tagarbejde, har du brug for at få opsat et tagstillads for at øge sikkerheden omkring dit arbejde, og det kan vi hos DK Stillads ApS hjælpe dig med. Vi har mere end 20 års erfaring med at opsætte og montere forskellige former for stilladser, herunder også stillads til tag.

Vores typiske kunder er både håndværkervirksomheder, entreprenører og private kunder såvel som erhvervskunder, der har behov for at få monteret et stillads til deres arbejdsopgave. Vi er et landsdækkende stilladsfirma, men mange af vores opgaver er lokaliseret omkring København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Hvornår er det nødvendigt at få monteret et tagstillads?

Et tagstillads er særligt velegnet til alle former for tagarbejde. Det kan f.eks. være, hvis du skal mure en skorsten, montere ovenlysvinduer eller bygge en førstesal. Det kan også være i forbindelse med lægning af et helt nyt tag eller andre opgaver på taget. 

Derfor skal du lade os opsætte dit stillads

Der er mange fordele ved at lade lige netop vores firma stå for at opsætte og montere dit tagstillads. Først og fremmest har vi mange års erfaring med opsætning af stilladser, og vi sikrer dermed, at stilladset bliver opsat på en sikker og forsvarlig måde.

Derudover er vi meget fleksible, hvilket du bl.a. kan opleve ved, at du altid kan få fat på os. Samtidig er vi meget imødekommende og venlige, når vi kommer og sætter stilladset op, og vi overholder naturligvis alle Arbejdstilsynets regler. Vi er meget servicemindede og sikrer, at du får opsat det rigtige stillads til lige netop din opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et stillads til taget

Kontakt os på telefon 31 58 80 17 eller e-mail info@dkstillads.dk for yderligere information eller for at indhente et uforpligtende tilbud på opsætning af et tagstillads. 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er et stilladsfirma, der tilbyder professionelle stilladsløsninger til både private boligejere, håndværksmestre, entreprenører og virksomheder.

Kontakt os

Håndværkerbyen 60

2670 Greve

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 31 58 80 17.