STILLADSUDLEJNING​​

Stilladsudlejning: Lej et stillads til dit byggeprojekt

Har du brug for at leje et stillads i København, Nordsjælland eller måske et helt tredje sted på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted.

​Hos DK Stillads ApS tilbyder vi nemlig stilladsudlejning til en attraktiv pris til private kunder såvel som erhvervskunder, og vi lejer vores stilladser ud til kunder i hele landet.

Vi udlejer mange forskellige typer stilladser

Vi tilbyder udlejning af stilladser, der kan dække ethvert behov. Vi udlejer bl.a.:

Derudover tilbyder vi også stilladser, der kan bruges som gangbro over en vej, gangstier hen ad byggepladsen eller til tagrækværk.

​Vi har mange forskellige løsninger at vælge imellem, så du kan få den helt rigtige løsning, der passer til din opgave og dine behov.

Kom selv og afhent eller lad os stå for monteringen

Hvis du ønsker at benytte dig af vores stilladsudlejning, kan du vælge selv komme forbi os og hente det stillads, du skal bruge, men vi tilbyder også at komme ud til dig på din byggeplads for at montere og opsætte stilladset for dig. Det er helt op til dig i forhold til hvilken løsning, der passer dig bedst.

​Vores priser på stilladsleje

​Vores priser på udlejning af stillads afhænger i høj grad af, hvilket stillads du har brug for, om du selv kommer og afhenter det, eller om vi skal montere det for dig. Prisen afhænger også af, hvor lang tid du har behov for at leje stilladset.

Kontakt os og hør mere om vores stilladsudlejning eller få et tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring leje af stillads, ønsker du at høre mere om vores stilladsudlejning, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på leje af stillads, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 58 80 17, men du kan også skrive til vores e-mail info@dkstillads.dk.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er et stilladsfirma, der tilbyder professionelle stilladsløsninger til både private boligejere, håndværksmestre, entreprenører og virksomheder.

Kontakt os

Håndværkerbyen 60

2670 Greve

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 31 58 80 17.